Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
taki rosnacy brzuch to jest objaw rozejscia miesni? Bo ja pod koniec dnia mam wiekszy brzuch niz w polowie ciazy
farazi, no ja tez tak myslalam Fajnie by bylo mowic " mam rozejscie miesni brzucha i dlatego mam taki brzuch wielki" zamiast "obzarlam sie jak swinia, ledwo spodnie moge zapiac bo mam brzuch jak w 20tc ciazy od tego obzarstwa" .
U mnie jest ogromna roznica miedzy tym co jest rano a tym co jest wieczorem
U mnie jest ogromna roznica miedzy tym co jest rano a tym co jest wieczorem
Ja na bank mam to rozejście, mój brzuch wygląda jak balon i od ciąży nie mogę go okiełznać. No dobra, rozstęp i lubię jeść
farazi serio warto to sprawdzic, bo owszem, wieczorem brzuch wyglada inaczej niz rano ale raczej normalny brzuch nie bedzie rano plaski a wieczorem jak 6mc. No i jak po porodzie robilas cos co wymagalo zaangazowania miesni prostych brzucha (to nie musza byc od razu brzuszki) typu dzwiganie w nieodpowiedni sposob, kiepska postawa itp, to to sie moglo poglebic.
Potwierdzam z tym brzuchem. Rano mam prawie idealny, na wieczór ciążowy. Rozstęp mam niewielki ale bardzo długi.
to ja podejrzewam ze tez mam :/
ja pewnie też... dlatego brzuszków nie robię jak pisałam...
Może być rozejście mięśni, ale też czasem kwestia skóry? Po ciąży skóra nie jest już taka elastyczna i jędrna i jak się człowiek naje to brzuch wychodzi...
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Jak jest rozejście to wszystko wychodzi a nie św to wina skory... skóra może być obwisła a nie ze rośnie jakbalon. Ja mam spore rozejście od pępka w dół. Właśnie po pierwszej ciąży często dźwigałam nosidło z małym np. Generalnie jestem szczupła a brzuch...
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2018, 16:29 przez Aurinko, łącznie zmieniany 1 raz.
Warto sprawdzić to rozejście. Bo niby można nad tym popracować z fizjoterapeutą.
Aurinko tu wcale nie wyglada na duzy
Ja taki miałam w ciąży...