Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Escherichia, super! Dołączyć dietę, czyli ten wynik to na samych ćwiczeniach? Tzn. wiem z lektury tego wątku, że ćwiczysz bardzo dużo, ale i tak mnie to ciekawi
- Escherichia
Mia, na samych ćwiczeniach.. średnio 3 razy w tygodniu mam jakąś aktywność fizyczną, czyli nie wiem czy to tak "bardzo dużo"
Nie trzymam żadnej diety :/ Cały czas mam problem z posiłkami. Dzisiaj np. wypiłam 0,5l kawy i zjadłam jedną kromkę z pasztetem sojowym Gdybym wyglądała odpowiednio do kcal, które spożywam, to nosiłabym ubrania w rozmiarze S Owszem, nie jem słodyczy, nie piję słodkich napojów, ale nie można tego nazwać dietą. Chciałabym jeść regularnie, wiem, że potrafię, ale muszę się na początku zmuszać zanim zaskoczę
Nie trzymam żadnej diety :/ Cały czas mam problem z posiłkami. Dzisiaj np. wypiłam 0,5l kawy i zjadłam jedną kromkę z pasztetem sojowym Gdybym wyglądała odpowiednio do kcal, które spożywam, to nosiłabym ubrania w rozmiarze S Owszem, nie jem słodyczy, nie piję słodkich napojów, ale nie można tego nazwać dietą. Chciałabym jeść regularnie, wiem, że potrafię, ale muszę się na początku zmuszać zanim zaskoczę
Bakteria nie chciałam Ci tego pisać ale ja po wizytach w szpitalu byłam na plusie
Dalyscie mi za to nadzieję z tą jelitowka bo od niedzieli jestem na 1 bułce
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Dalyscie mi za to nadzieję z tą jelitowka bo od niedzieli jestem na 1 bułce
- Escherichia
Ej nie bawię się.. ja uniknęłam śmierci i schudłam kilogram, a Wy macie sraczkę i leci Wam 5!!! Foch!
Chodź, podmucham na Ciebie i z tymi 5 to jeszcze nie rób scen bo z moim szczęściem na tej diecie też przytyje
- Escherichia
Trzymam za dobry spadek wagi
Ja przez tydzień, odkąd pilnuję kcal i makroskładników, schudłam 0,8 kg.
Skalpel za mną. Nie mogę niczego innego znaleźć for free...
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
meg, ja też dzisiaj skalpel, bo jeszcze się nie czuję na tyle dobrze, żeby skakać. dodałam tylko ciężarki
na youtube jest chyba jeszcze killer i turbospalanie i kilka takich krótkich filmików na pośladki (brazylijskie pośladki?)
shattered, pobite gary, nie ma takiego chudnięcia!!!
na youtube jest chyba jeszcze killer i turbospalanie i kilka takich krótkich filmików na pośladki (brazylijskie pośladki?)
shattered, pobite gary, nie ma takiego chudnięcia!!!
- Escherichia
Jak tam obsrajtuszki, ile Wam poleciało?
Ja melduję się po treningu. 40minut ćwiczenia siłowe, 30minut bieżnia.. Fuck, ja nie mam mięśni
Ja melduję się po treningu. 40minut ćwiczenia siłowe, 30minut bieżnia.. Fuck, ja nie mam mięśni
Kurde mi coś apetyt wraca A ważenie dopiero w piątek
Bakteria jakbyś nie miała mięśni to lezalabys jak warzywo aka. Ja.
Bakteria jakbyś nie miała mięśni to lezalabys jak warzywo aka. Ja.
- Escherichia
Najlepiej, że trener nastawia mi przyrząd, mówi "no, jedziemy"... "No!".. a ja cisnę i nie idzie Mięśnie.. taaaa
Efryna, muszę zobaczyć!
Escherichia, wpędzasz ludzi w kompleksy, ja po 40 minutach dzisiejszego fitnessu wyglądam jak mokra świnka i jakby trwał jeszcze 5 minut dłużej, to bym na pewno umarła.
Wykupiłam dietę na trzy miesiące (tym razem na vitalii), no i zaczynam w poniedziałek. Tym razem 4 posiłki, może mi będzie łatwiej jej nie znienawidzić przez to spędzanie całego wolnego czasu w kuchni
Wykupiłam dietę na trzy miesiące (tym razem na vitalii), no i zaczynam w poniedziałek. Tym razem 4 posiłki, może mi będzie łatwiej jej nie znienawidzić przez to spędzanie całego wolnego czasu w kuchni
Trening za mną. Spociłam się jak dzika świnia Kondycja zerowa.
Wpisałam na yt Bikini i wyszedł mi jakiś trening na 5 rund. Każda runda 4 minuty. Wstyd, że tak zdycham...
Wpisałam na yt Bikini i wyszedł mi jakiś trening na 5 rund. Każda runda 4 minuty. Wstyd, że tak zdycham...