Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
A przy okazji ciastek to gratuluje spadków
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Shattered, ty i dorodne uda jak deby?! Ty laska jestes! Gdzie ty masz uda duze?! Jakies nie takie lustro chyba!
Ja to znow mam odwrotnie... jak patrze w lustro, to mysle sobie, ze nie jest w sumie az tak najgorzej, poza brzuchem wszystko mi pasuje...
Ale jak patrze na zdjecia, to mysle sobie "o matko wstyd komus pokazac, jak ostatnia "
Ja to znow mam odwrotnie... jak patrze w lustro, to mysle sobie, ze nie jest w sumie az tak najgorzej, poza brzuchem wszystko mi pasuje...
Ale jak patrze na zdjecia, to mysle sobie "o matko wstyd komus pokazac, jak ostatnia "
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
No to tu jest zdjęcie z środy bo chciałam Mamie się pochwalić, że w końcu użyje topu od niej bo dostałam 3 miesiące wcześniej . Są boczki, brzucha nie widać ale uwierzcie, jest spory ale ogólnie to tragedii nie widzę w końcu
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
- mała_czarna
Shattered jaka Ty masz figurę dziewczyno
U mnie to chyba kwestia perspektywy. Bo jak patrzę w lustro to bywa spoko. Ale jak na zdjęciu widze się koło kogoś to o nie nie nie. Wtedy wyglądam jak monstrum.
shattered może to "dziwnie" zabrzmi, ale ja się pierwszy raz w życiu na prawdę odchudzam
I się dopiero uczę pewnych "standardów"
Wcześniej nie miałam takiej potrzeby.
W październiku stanęłam na wagę i przeżyłam szok, bo okazało się, ze ważę najwięcej w swoim życiu (nie licząc ciąży) i prawie tyle ile ważyłam pod koniec pierwszej ciąży
Raz wcześniej byłam na diecie bez nabiałowej przez pół roku, ale nie chodziło wtedy o chudnięcie i nadrabiałam czym innym
Ten brak zmiany bardzo mnie demotywuje
Według mnie masz fajną figurę, serio.
Wszystko jest "proporcjonalne"
shattered, wow super figura!
daff, ja mam podobnie - na zdjęciach widzę, że to i owo jest nadprogramowo. W lustrze wydaje się oki
daff, ja mam podobnie - na zdjęciach widzę, że to i owo jest nadprogramowo. W lustrze wydaje się oki
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
dzięki Oreczko :*
mi to zajęło bardzo długo, nigdy nie dałam rady schudnąć na diecie ogarniętej przez kogoś dla mnie. Teraz już +/- wiem na co mój organizm reaguje (nie licząc czasu kiedy posypała mi się tarczyca i wtedy pierwszy raz przez pół roku nie byłam w stanie nic zrobić i uwierzyłam w tycie "z powietrza") i doszłam do momentu kiedy nie rezygnuje z picki, czipsów i serów w jeden wieczór w tygodniu mam nadzieję, że szybko znajdziesz takie zlote środki u siebie
dziękuje muszę jeszcze ogarnąć sie ćwiczeniami tylko
dziękuje, jesteście dzisiaj moim Mikołajami
Oglądałam niedawno filmik na YT z jakąś panią z telewizji, która schudła 30 kg.shattered pisze: ↑06 gru 2019, 13:12mi to zajęło bardzo długo, nigdy nie dałam rady schudnąć na diecie ogarniętej przez kogoś dla mnie. Teraz już +/- wiem na co mój organizm reaguje (nie licząc czasu kiedy posypała mi się tarczyca i wtedy pierwszy raz przez pół roku nie byłam w stanie nic zrobić i uwierzyłam w tycie "z powietrza") i doszłam do momentu kiedy nie rezygnuje z picki, czipsów i serów w jeden wieczór w tygodniu mam nadzieję, że szybko znajdziesz takie zlote środki u siebie
Opowiadała, ze od zawsze była puszysta, coś tam się wydarzyło (nie pamiętam co ) i postanowiła wreszcie schudnąć.
Schudła, ale teraz ciągle trzyma się sztywnych reguł jedzenia, ćwiczeń itp. i żadnych luzów.
I dotarło do mnie, ze ja tez muszę całościowo zmienić swoje podejście, niby to oczywiste, ale jakoś dopiero ten filmik mi to uświadomił.
Misiaq, właśnie to mnie załamuje. Ze przez całe życie już trzeba będzie się kontrolować...