Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Efryna gratulacje innowacji w wazeniu? nie myślałaś o kontaktach? To na pewno zmieniloby dużo na wadze
Wiesz ja też treningi traktowała jak kare i nie wiedziałam o co chodzi z tym strzałem endorfin po (chyba, że miało to być to uczucie "Dzięki Bogu już koniec") dopóki nie znalazłam czegoś co mnie autentycznie cieszy. Może spróbuj jakiś innych aktywności?
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Wiesz ja też treningi traktowała jak kare i nie wiedziałam o co chodzi z tym strzałem endorfin po (chyba, że miało to być to uczucie "Dzięki Bogu już koniec") dopóki nie znalazłam czegoś co mnie autentycznie cieszy. Może spróbuj jakiś innych aktywności?
- Escherichia
Kurczę, na mnie działa bieganie.. Padnięta, ale szczęśliwa..
Jak robię przysiady, to nogi już nie bolą i się zastanawiam, czy dać im jeszcze czas i iść znowu na basen, czy spróbować bieżnię
Jak robię przysiady, to nogi już nie bolą i się zastanawiam, czy dać im jeszcze czas i iść znowu na basen, czy spróbować bieżnię
Chciałabym lubić biegać bo to dawało mi najlepsze efekty
Ja bym na Twoim miejscu już poszła spróbować tylko nawet jak nie będzie bolało to może nie biegaj od razu 2 godzin, ok?
Ja bym na Twoim miejscu już poszła spróbować tylko nawet jak nie będzie bolało to może nie biegaj od razu 2 godzin, ok?
- Escherichia
- Escherichia
Chyba jednak basen. Potańczyłam trochę, poskakałam (tak, w weekendy puszczam głośniej muzykę i tańczę) i wiem, że takie mięśnie w nogach istnieją.. więc chyba nic z tego..
shattered, dzięki za radę, niestety nie mogę nosić kontaktów, bo okulary sprawiają, że wyglądam mądrzej (proszę, nie sprowadzajcie mnie na ziemię)
a co do wysiłku fizycznego, to szczerą przyjemność sprawia mi jazda na nartach, łyżwach, rowerze, basen itp. ale niestety u mnie pełnią funkcję rekreacyjną, a nie odchudzającą:P bieganie też polubiłam (chociaż do euforii mi daleko), no ale nic mnie nie zmusi do biegania w zimie
a co do wysiłku fizycznego, to szczerą przyjemność sprawia mi jazda na nartach, łyżwach, rowerze, basen itp. ale niestety u mnie pełnią funkcję rekreacyjną, a nie odchudzającą:P bieganie też polubiłam (chociaż do euforii mi daleko), no ale nic mnie nie zmusi do biegania w zimie
Efryna, o i wtedy byś widziała wynik po zdjęciu okularów
My z mężem od tygodnia jemy kolację o 19 i potem już nic. Raz w tygodniu jest dzień na przekąski. I tak schudłam kilogram. Ciekawe czy się to utrzyma...
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
My z mężem od tygodnia jemy kolację o 19 i potem już nic. Raz w tygodniu jest dzień na przekąski. I tak schudłam kilogram. Ciekawe czy się to utrzyma...
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
- Escherichia
Kupiłam suplementy.. będę koksić
Jezu jak ja Wam zazdroszczę spadków typu 1 kg tygodniowo. Ja jak działam na 120% to mi spada 0,7kg. maksymalnie :/
Dziś w Lidlu znowu odzież i sprzęt sportowy. Kupiłam w końcu te dyski do balansu i nową matę.
Od poniedziałku wróciłam na dobre tory. Pilnuję kcal i makroskładników, dziś poza treningiem (na nogi, czego nie cierpię) wskoczyłam na orbitreka i poleciało dodatkowe 300 kcal. Kondycyjnie jestem słaba, bo tętno mi skakało, ale mam w planach 2-3 razy w tygodniu ćwiczyć na orbi, żeby trochę poprawić wydolność.
Mam nadzieję że coś ruszy.
Mam nadzieję że coś ruszy.
- Escherichia
Miśka, trzymam kciuki za treningi
A ja mam taką porażkę żywieniową w tym tygodniu, że mi się płakać chce.
- Escherichia
Ojojoj.. <tulę>
Ja jestem ciekawa sobotniego stawania na władze.. Darmowe wczasy odchudzające oby przyniosły dobre rezultaty
Ja jestem ciekawa sobotniego stawania na władze.. Darmowe wczasy odchudzające oby przyniosły dobre rezultaty