Ja wciąż gruba ale weszłam juz w najmniejsze swoje dżinsy wiec jest lepiej.Miśka pisze:Jak tam grubaski?
Moja walka o lepszą sylwetkę
- mała_czarna
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Mój weekend to było dno dna, nawet nie staję na wadze. Ale mam dziś trening w planach
Farazi, możesz mi przysłać, mi by to nie przeszkadzało.
Mała, to i tak super! 
Farazi, zapraszamy do naszego zacnego grona
W sumie ja taką wagą też bym nie pogardziła. Przynajmniej dobrze działa na zdrowie psychiczne
Ja mam dziś dzień przerwy, ale chyba wskoczę na szybkiego orbitreka. Zależy czy Grześ szybko uśnie.
Jutro mam 90-minutowy trening techniczny z autorką planu naprawczego, a dziś odkryłam że rozejście pod pępkiem mi się zamknęło

Farazi, zapraszamy do naszego zacnego grona
W sumie ja taką wagą też bym nie pogardziła. Przynajmniej dobrze działa na zdrowie psychiczne
Ja mam dziś dzień przerwy, ale chyba wskoczę na szybkiego orbitreka. Zależy czy Grześ szybko uśnie.
Jutro mam 90-minutowy trening techniczny z autorką planu naprawczego, a dziś odkryłam że rozejście pod pępkiem mi się zamknęło

Normalnie dała bym się nabrać, ale biodra nie kłamią.
Wiem, gdzie leży mój problem w jedzeniu. Bardzo często śniadanie jem w pracy, przekąsam coś na każdej przerwie, bardzo często słodycze. Na początek zajmę się tym.
Dziękuję za miłe przyjęcie
Wiem, gdzie leży mój problem w jedzeniu. Bardzo często śniadanie jem w pracy, przekąsam coś na każdej przerwie, bardzo często słodycze. Na początek zajmę się tym.
Dziękuję za miłe przyjęcie

Dziewczyny, az sobie to rozejscie sprawdzilam u siebie i o ile dobrze sprawdzam (sprawdzalam z filmikami na yt) to mam nad pepkiem na 1 palec, a pod na 2...
Ktore cwiczenia najlepiej wdrozyc?
Z okazji walentynkowej promocji zamowilam diete na Vitalia, stwierdzilam, ze jak juz ide na ten fitness z mloda, to moze dorzuce cos jeszcze i do chrzcin bedzie jako tako ze mna...
Ktore cwiczenia najlepiej wdrozyc?
Z okazji walentynkowej promocji zamowilam diete na Vitalia, stwierdzilam, ze jak juz ide na ten fitness z mloda, to moze dorzuce cos jeszcze i do chrzcin bedzie jako tako ze mna...
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Miska wow 90 minut... Bóg mi świadkiem nie dałabym rady chyba
U mnie po piątkowym ważeniu -0.8 kg w ciagu tygodnia
tak więc działamy dalej.
Jutro zaczynam 4 tydzień planu.
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka

U mnie po piątkowym ważeniu -0.8 kg w ciagu tygodnia

Jutro zaczynam 4 tydzień planu.
Magg, super wynik
Ja też mam wątpliwości czy dam radę, ale może jakoś pójdzie

Ja też mam wątpliwości czy dam radę, ale może jakoś pójdzie

Miśka i jak po treningu???
Musiałyśmy przełożyć na piątek, bo Sandra miała jakąś awarię sieci.

Miska, dzieki:*
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ja dziś zrobiłam swój trening, który miesiąc temu mnie przeturlał, zmiażdżył i zniechęcił, a dziś poszło całkiem nieźle
Jestem zadowolona. Później wskoczyłam jeszcze na orbi 
Mąż dziś stwierdził, że musi poszukać swoich hantli, bo ja sobie takie fajne bice zrobiłam
Magg, a Ty miałaś trening online z Sandrą?
Efryna, jak tam dieta?
Escherichia, a Ty co dziś jadłaś?

Mąż dziś stwierdził, że musi poszukać swoich hantli, bo ja sobie takie fajne bice zrobiłam
Magg, a Ty miałaś trening online z Sandrą?
Efryna, jak tam dieta?
Escherichia, a Ty co dziś jadłaś?

Miska nie, ja na początku jeszcze zanim była tak bardzo oblegana wysyłałam jej na mesengerze filmiki i zdjęcia i ona nagrywała mi wskazówki poprawki i ja kolejne wysyłałam dopóki wszystkie mankamenty nie zostały wyłapane więc technicznie raczej nie robię źle... Ale fakt co trening to trening