Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Normalnie dała bym się nabrać, ale biodra nie kłamią.
Wiem, gdzie leży mój problem w jedzeniu. Bardzo często śniadanie jem w pracy, przekąsam coś na każdej przerwie, bardzo często słodycze. Na początek zajmę się tym.
Dziękuję za miłe przyjęcie
Wiem, gdzie leży mój problem w jedzeniu. Bardzo często śniadanie jem w pracy, przekąsam coś na każdej przerwie, bardzo często słodycze. Na początek zajmę się tym.
Dziękuję za miłe przyjęcie
Dziewczyny, az sobie to rozejscie sprawdzilam u siebie i o ile dobrze sprawdzam (sprawdzalam z filmikami na yt) to mam nad pepkiem na 1 palec, a pod na 2...
Ktore cwiczenia najlepiej wdrozyc?
Z okazji walentynkowej promocji zamowilam diete na Vitalia, stwierdzilam, ze jak juz ide na ten fitness z mloda, to moze dorzuce cos jeszcze i do chrzcin bedzie jako tako ze mna...
Ktore cwiczenia najlepiej wdrozyc?
Z okazji walentynkowej promocji zamowilam diete na Vitalia, stwierdzilam, ze jak juz ide na ten fitness z mloda, to moze dorzuce cos jeszcze i do chrzcin bedzie jako tako ze mna...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Miska wow 90 minut... Bóg mi świadkiem nie dałabym rady chyba
U mnie po piątkowym ważeniu -0.8 kg w ciagu tygodnia tak więc działamy dalej.
Jutro zaczynam 4 tydzień planu.
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
U mnie po piątkowym ważeniu -0.8 kg w ciagu tygodnia tak więc działamy dalej.
Jutro zaczynam 4 tydzień planu.
Magg, super wynik
Ja też mam wątpliwości czy dam radę, ale może jakoś pójdzie
Ja też mam wątpliwości czy dam radę, ale może jakoś pójdzie
Miśka i jak po treningu???
Musiałyśmy przełożyć na piątek, bo Sandra miała jakąś awarię sieci.
Miska, dzieki:*
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ja dziś zrobiłam swój trening, który miesiąc temu mnie przeturlał, zmiażdżył i zniechęcił, a dziś poszło całkiem nieźle Jestem zadowolona. Później wskoczyłam jeszcze na orbi
Mąż dziś stwierdził, że musi poszukać swoich hantli, bo ja sobie takie fajne bice zrobiłam
Magg, a Ty miałaś trening online z Sandrą?
Efryna, jak tam dieta?
Escherichia, a Ty co dziś jadłaś?
Mąż dziś stwierdził, że musi poszukać swoich hantli, bo ja sobie takie fajne bice zrobiłam
Magg, a Ty miałaś trening online z Sandrą?
Efryna, jak tam dieta?
Escherichia, a Ty co dziś jadłaś?
Miska nie, ja na początku jeszcze zanim była tak bardzo oblegana wysyłałam jej na mesengerze filmiki i zdjęcia i ona nagrywała mi wskazówki poprawki i ja kolejne wysyłałam dopóki wszystkie mankamenty nie zostały wyłapane więc technicznie raczej nie robię źle... Ale fakt co trening to trening
O, to też miałaś fajnie Ja mam chyba problem ze stabilizacją łopatek, szczególnie w pozycjach gdzie są wymachy nóg. I w planku na wyprostowanych rękach nie mogę podwinąć miednicy. Niby poprzeczny napinam i czuję, że pracuje, ale miednica ani drgnie.
Miśka, gratuluję takiego udanego treningu! I dzieki, że pytasz o dietę, ale dzisiaj jakoś wybitnie mi nie podeszła, cały dzień chodzę głodna
Miśka a ja mam problem z side plank.... Nie dość że go nie cierpię też mam wrażenie że nie trzymam lini no i strasznie mnie łokcie bolą no nie lubimy się i są to moje znienawidzone powtórzenia...
To ja side nawet lubię, ale dopiero od momentu jak kupiłam legginsy, które mi się nie ślizgają na macie
Odwrócony też lubię Chociaż w domknięciu jest takie ćwiczenie, gdzie z odwróconego przechodzi się na jednej ręce do side plank i to jest totalny hardcore...
No i ja nadal nie umiem pompek. Tzn. trochę uginam łokcie, ale takiej prawdziwej, z klatką piersiową przy podłodze nie zrobię ani jednej.
Odwrócony też lubię Chociaż w domknięciu jest takie ćwiczenie, gdzie z odwróconego przechodzi się na jednej ręce do side plank i to jest totalny hardcore...
No i ja nadal nie umiem pompek. Tzn. trochę uginam łokcie, ale takiej prawdziwej, z klatką piersiową przy podłodze nie zrobię ani jednej.