Co dziś jecie? Na diecie :)
Re: Co dziś jecie? Na diecie :)
Migdały albo masło migdałowe też są ok.
Ja zauważyłam, że do najedzenia potrzebuję węglowodanów i tłuszczu.
Ja zauważyłam, że do najedzenia potrzebuję węglowodanów i tłuszczu.

Re: Co dziś jecie? Na diecie [emoji3]
Ja już się przyzwyczaiłam ze się nie najadam 
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Karla, to my z mężem mamy tak jak Twój mąż. Jak ja zjem zupę to często drugiego dania nie jem. Generalnie jemy mało. Ale co z tego, jak i tak tyję.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
My to zupe i drugie mamy tylko w niedziele i to w takiej konfiguracji, ze rosół jemy juz ok 11 przed drzemka M, a drugie dopiero kolo 14-15 juz po drzemce
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
U nas w ogóle nie ma zup. M nie przepada, woli mieć miejsce na cała blachę lasagne, pizzy czy 3 kotlety 

U nas ogolnie to tez nie, ale rosol w niedziele moj maz musi miec
ja jem bo je , ale nie tak, zebym rosol uwielbiala...
No ale sam se chlopina go gotuje to niech ma
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
A to pewnieRuby pisze:U nas ogolnie to tez nie, ale rosol w niedziele moj maz musi miec ja jem bo je , ale nie tak, zebym rosol uwielbiala...
Mój Mąż lubi tylko ogórkowa ale nie aż tak żeby zajmować miejsce w żołądku
Ogorkowa to byl moj potransferowy hit! Zarlam ja co drugi dzien w ilosciach... lepiej nie pisac... pozniej sie okazalo, ze sie udalo i dalej ja zarlam... po czym pewnego ranka zobaczylam na stole sloik po ogorkach kiszonych i tak mnie zemdlilo, ze wiwcwj nie jadlam w ciazy ogorkowej, ani ogorkow
W ten sam dzien przyszedl metaliczny posmak, ze nawet mleczna kanapka byla jak przeterminowana i zarlam do 15tc tylko pomarancze, pszenne buty z maslem i pomidorami albo tosty z miodem
W ten sam dzien przyszedl metaliczny posmak, ze nawet mleczna kanapka byla jak przeterminowana i zarlam do 15tc tylko pomarancze, pszenne buty z maslem i pomidorami albo tosty z miodem
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Mi o dziwo tez się w ciąży nie chciało jeść. Szczególnie mięsa. A tyłam 

Miska, dzieki, sprobuje z migdalami
Maslo migdalowe kiedys kupilam, no ale tak smakowalo ze 3/4 sie przeterminowalo bo nikt tego nie chcial jesc
Ja mam tak samo, czuje sie zaspokojona (ponownie, nie oznacza to najedzona
) . jak zjem jakis makaron, najlepiej z jakas cukinia, parmezanem i podsmazony na masle
albo jakies dewolaje i pieczone ziemniaki..
Salatkami sie nie najadam (moj maz potrafi sie najesc)
meg, pozostaje mi napisac ze zazdroszcze
serio chcialabym malo jesc
mi czasami na goscinie jest glupio, bo naloze sobie malo i siedze glodna, u najblizszej rodziny to zazwyczaj jest "Karola, naloz sobie wiecej, przeciez dasz rade"
. Niedlugo to beda nas zapraszac po swietach czy po urodzinach zeby resztek sie pozbyc
Chociaz ze mna tak latwo nie jest bo nie bardzo lubie odgrzewane jedzenie z 2 dni haha
Daff, ja sie nie moge przyzwyczaic, bo nerwowa chodze
My zup nie jemy duzo, chociaz moj maz to najlepiej codziennie by jadl zupe, bo czuje sie po nich lekko i sie najada
Ja zjem 3 miseczki zupy i jeszcze drugie danie bym wciagnela
Ja lubie tylko krupnik i zupe krem z dyni (ale z makaronem musi byc
Misiaq, pijesz jeszcze wiecej?
Ja miesa nie potrzebuje. Tez wlasnie tak mam ze nie chodzi o podjadanie bo z tym ostatnio mi sie udaje walczyc, Chodzi o normalne jedzenie...
Maslo migdalowe kiedys kupilam, no ale tak smakowalo ze 3/4 sie przeterminowalo bo nikt tego nie chcial jesc

Ja mam tak samo, czuje sie zaspokojona (ponownie, nie oznacza to najedzona

Salatkami sie nie najadam (moj maz potrafi sie najesc)
meg, pozostaje mi napisac ze zazdroszcze

Daff, ja sie nie moge przyzwyczaic, bo nerwowa chodze

My zup nie jemy duzo, chociaz moj maz to najlepiej codziennie by jadl zupe, bo czuje sie po nich lekko i sie najada

Ja zjem 3 miseczki zupy i jeszcze drugie danie bym wciagnela
Ja lubie tylko krupnik i zupe krem z dyni (ale z makaronem musi byc

Misiaq, pijesz jeszcze wiecej?
Ja miesa nie potrzebuje. Tez wlasnie tak mam ze nie chodzi o podjadanie bo z tym ostatnio mi sie udaje walczyc, Chodzi o normalne jedzenie...

Masło migdałowe jest pyszne! To zjadam łyżka całe 
Ja musze mieć mięso...i makaron..

Ja musze mieć mięso...i makaron..
Daff, u nas wlasnie nikt ni lubi ani orzechowe masla (kupilam M. i nie zjadl tego) ani migdalowego (ani mi ani M. ani A. nie smakowalo)
Moze zrobie drugie podejscie
mi wystarczy makaron z warzywami, albo jakis makaron curry
Pisalas o ciazy, dla mnie ciaza to byl jedyny czas kiedy nie moglam jesc. Szokiem bylo dla mnie to ze wymiotowalam na sam widok czekolady czy chipsow, nie mowiac o miesie czy rybach. Mialam mega jadlowstret i prawie nic nie byla w stanie jesc. Pamietam jak tesciowa gotowala barszcz na swieta, a ja w lazience wymiotowalam od zapachu. Miesa nie jadlam przez cala ciaze i przez kilka msc po
Moze zrobie drugie podejscie
mi wystarczy makaron z warzywami, albo jakis makaron curry
Pisalas o ciazy, dla mnie ciaza to byl jedyny czas kiedy nie moglam jesc. Szokiem bylo dla mnie to ze wymiotowalam na sam widok czekolady czy chipsow, nie mowiac o miesie czy rybach. Mialam mega jadlowstret i prawie nic nie byla w stanie jesc. Pamietam jak tesciowa gotowala barszcz na swieta, a ja w lazience wymiotowalam od zapachu. Miesa nie jadlam przez cala ciaze i przez kilka msc po

Ja w chwilach załamania jadłam sobie właśnie łyżeczkę masła orzechowego. Na szczęście ostatnio daje radę bez 

Ja w ogóle nie miałam mdłości w żadnej z ciąż
Pamiętam tą ogórkowąRuby pisze:Ogorkowa to byl moj potransferowy hit! Zarlam ja co drugi dzien w ilosciach... lepiej nie pisac... pozniej sie okazalo, ze sie udalo i dalej ja zarlam... po czym pewnego ranka zobaczylam na stole sloik po ogorkach kiszonych i tak mnie zemdlilo, ze wiwcwj nie jadlam w ciazy ogorkowej, ani ogorkow