Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Lisbeth, świetny układ, naprawdę
adu super. Mnie bardzo brakuje takiego miejsca w mieszkaniu.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Lisbeth, zwrócę jeszcze uwagę na wysokość mieszkania. 2,85m. Super!
- mała_czarna
Adu fajny składzik
Nas w domu bylo 5 osób i gdyby nie osobne WC to by było sporo afer
Nas w domu bylo 5 osób i gdyby nie osobne WC to by było sporo afer
Phi, nas 7 w domu i nie było osobnej toalety, a 5 bab i nigdy nie było awantur:P
Adu, moj sie nie nauczyl pomimo tego ze na urlopie czesto pod drzwiami czeka tesciowa, A. i ja...
a szczytem jest jak razem idziemy gdzies na impreze (w sensie my 3 i tesciowa)
U nas to zdecydowanie M. najdluzej siedzi w lazience i chodzi tu o kazdy typ spedzania tam czasu bo do wyjscia tez najdluzej sie przygotowuje
Ja jak mieszkalam z rodzicami to mielismy tak jak Adu, byla lazienka, obok bylo miejsce na toalete, ale mielismy tak graciarnie. To bylo super rozwiazanie
W domu bedziemy mieli 2 lazienki, bedzie tez mala spizarnia pod schodami a u gory bedzie pralnio-suszarnia
a szczytem jest jak razem idziemy gdzies na impreze (w sensie my 3 i tesciowa)
U nas to zdecydowanie M. najdluzej siedzi w lazience i chodzi tu o kazdy typ spedzania tam czasu bo do wyjscia tez najdluzej sie przygotowuje
Ja jak mieszkalam z rodzicami to mielismy tak jak Adu, byla lazienka, obok bylo miejsce na toalete, ale mielismy tak graciarnie. To bylo super rozwiazanie
W domu bedziemy mieli 2 lazienki, bedzie tez mala spizarnia pod schodami a u gory bedzie pralnio-suszarnia
Tu w tym mieszkaniu Lisbeth jest w sumie miejsce na garderobę, to odpowiednio ja zbudować też można zrobić miejsce na takie sprzęty, kwestia dobrej organizacji.
Karla, u mnie nie ma wyboru, ale ja jestem perfidna wczoraj 4 raz wyrzuciłam mu wszystkie spodnie z szafy, aż się nauczył i składać i ukladac tak jak trzeba, a nie na odpierdol
Karla, u mnie nie ma wyboru, ale ja jestem perfidna wczoraj 4 raz wyrzuciłam mu wszystkie spodnie z szafy, aż się nauczył i składać i ukladac tak jak trzeba, a nie na odpierdol
Ja też
Adu a gdyby on Ci tak wyrzucał rzeczy, bo w jego opinii byłyby źle złożone?
Nutella, był, co on się nagrał to wiesz..ale zrozumiał:P
Misiaq, jakbym miała taki bajzel w ciuchach jak on to bym zrozumiała wiecie, ja sie nie pierdziele, skoro on nie szanuje mojej pracy, ze mu poukladalam to niech potem poprawia jak zachciewa się zwijać ciuchy, otwierasz szafę a tam wypada krótka piłka.
Misiaq, jakbym miała taki bajzel w ciuchach jak on to bym zrozumiała wiecie, ja sie nie pierdziele, skoro on nie szanuje mojej pracy, ze mu poukladalam to niech potem poprawia jak zachciewa się zwijać ciuchy, otwierasz szafę a tam wypada krótka piłka.
Moja mama tak robiła jak byłam nastolatka P by się wściekł i wiem, że na złość mi, jeszcze gorzej by miał w szafie.
Skoro on chce, żebym ja szanowała jego prace, to on musi szanować moja. Ja mu po umyciu przez niego podlogi nie wylewam słodkiego napoju, a on po poskladaniu przeze mnie ubrań i zrobieniu mu porządku wrzuca ciuchy jak śmieci, no to cóż, potem niech cierpi.