Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Brawo dziewczyny!
Farazi 12 godzin, wow nie dziwie się. Mnie to się robi nie tyle słabo jak nie zjem, tylko niedobrze :/
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Farazi 12 godzin, wow nie dziwie się. Mnie to się robi nie tyle słabo jak nie zjem, tylko niedobrze :/
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Niefajnie mi było. Po śniadaniu wypiłam jeszcze glukozę. Już jest dobrze.
Drugi raz miałam taką akcję i to w podobnych okolicznościach. Słaba kolacja (miałam dojeść, ale zasnęłam z B i spałam do rana), długa przerwa i gotowe. Dlatego nie działa u mnie reguła kolacji najpóźniej o 18.
Drugi raz miałam taką akcję i to w podobnych okolicznościach. Słaba kolacja (miałam dojeść, ale zasnęłam z B i spałam do rana), długa przerwa i gotowe. Dlatego nie działa u mnie reguła kolacji najpóźniej o 18.
farazi świetny wynik! ja też bym była happy jakby mi 3 kilo w czerwcu spadły, bo bym się pozbyła tych 2 z kwarantanny i jeden dodatkowy... no, ale do ważenia jeszcze trochę...
Farazi w jakim czasie te 3 kg?
6 tygodni.
Pierwszy pomiar był kilka dni przed okresem, więc realnie spadek jest trochę niższy. Myślę, że 2kg spokojnie poszło.
Pierwszy pomiar był kilka dni przed okresem, więc realnie spadek jest trochę niższy. Myślę, że 2kg spokojnie poszło.
Farazi, brawo!
Ja mam dzisiaj 0.5kg mniej razem od kiedy probuje jesc mniej jest -1kg
Ja mam dzisiaj 0.5kg mniej razem od kiedy probuje jesc mniej jest -1kg
farazi ja się na batonach nie znam, ale jeśli chodzi o kokos, to uwielbiam Bakome o smaku kokosowym (jogurt), pyszny, zapełnia mnie na maxa i jeszcze zasladza, gdy mam ochotę na słodkie (ale w składzie cukier ma). często go pije na 2 śniadanie (ok. 11.30) i nie muszę dojadać już nic do obiadu (14.30).
Farazi super, że dieta działa
Misiaq kupiłam erytrol i faktycznie nie jest tak wyczuwalny jak inne słodziki
Misiaq kupiłam erytrol i faktycznie nie jest tak wyczuwalny jak inne słodziki
przyszły moje spódniczki. popłakałam się i schowałam na dół szafy.
- Escherichia
też tak uważam, Suerte, Ty masz chyba jakiś zaburzony obraz siebie, bo wyglądasz bardzo dobrze, a płaczesz z tego powodu...
ech dzięki... poczekam aż przyjdą buty itp i może spróbuje znowu przymierzyć... ale dziękuję, naprawdę.
chociaż od jutra mam zamiar zwiększyć czas ćwiczeń do godziny dziennie...
chociaż od jutra mam zamiar zwiększyć czas ćwiczeń do godziny dziennie...
Ja nie widziałam, ale pamiętam Twoje zdjęcia jakiś czas temu i myślę, że nie powinnaś ich chować.
Efryna, pisałaś kiedyś, że nie kupujesz słodzików celowo. Dlaczego? Zastanawia mnie to. Nie aż tak, żeby nie spać po nocach, ale jednak
KarLa, czyli co? Wystarczy mż? Świetny wynik, trzymaj się!
Efryna, pisałaś kiedyś, że nie kupujesz słodzików celowo. Dlaczego? Zastanawia mnie to. Nie aż tak, żeby nie spać po nocach, ale jednak
zdjęcia są (lub były) w wątku sukienkowym. A co do słodzika, ze 2 dni temu oglądałam na pleyerze "wiem co jem na diecie" i tam jakaś dietetyczka tłumaczyła dlaczego nie należy pić napojow "dietetycznych" typu cola zero, czy pepsi max- podopno nawet gdy napój ma 0kcal, to organizm reaguje na słodki smak wyrzutem insuliny, a wysoki poziom insuliny może przeszkadzać w chudnięciu- przyznam, że mnie to zaskoczyło, wcześniej nie słyszałam tej teorii, ale nie wykluczone, że coś w tym jest.farazi pisze: ↑12 cze 2020, 22:47Ja nie widziałam, ale pamiętam Twoje zdjęcia jakiś czas temu i myślę, że nie powinnaś ich chować.