Moja walka o lepszą sylwetkę
- Escherichia
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Ja Was bardzo przepraszam
Leżę na kanapie, często nie wypijam tych zalecanych 2l wody... Ale kupiłam wagę kuchenną, liczę kalorię i kładę nacisk na dużą ilość białka.
Ja też dodatkowo schodzę z wagi ciężkiej..
Leżę na kanapie, często nie wypijam tych zalecanych 2l wody... Ale kupiłam wagę kuchenną, liczę kalorię i kładę nacisk na dużą ilość białka.
Ja też dodatkowo schodzę z wagi ciężkiej..
Misiaq, nie mam pojęcia, co robimy źle ja mam wrażenie, że bym nawet schudła, jakbym przeszła na ultra drastyczną dietę, ale po pierwsze nie umiem tak funkcjonować na dłuższą metę, a oo drugie nie jestem w stanie wtedy ćwiczyć. Więc cóż, zakładam, że w pewnym momencie życia może mięśnie zastąpią tłuszcz
A co do tego białka, to tak, piję to ze 3-4h po obiedzie i jednocześnie z godzinę przed treningiem (dobrze mi się po takim "posiłku" ćwiczy)
shattered, brawo za ogarnięcie! Wiem o czym mówisz, czasem też mam takie dni, że już w czasie treningu czuję, że nie mam siły i mnie daję rady robić nawet obiektywnie prostych ćwiczeń, z którymi sobie zwykle radzę. Bardzo mnie to złości i frustruje, ale wtedy dzień przerwy robi robotę
A co do tego białka, to tak, piję to ze 3-4h po obiedzie i jednocześnie z godzinę przed treningiem (dobrze mi się po takim "posiłku" ćwiczy)
shattered, brawo za ogarnięcie! Wiem o czym mówisz, czasem też mam takie dni, że już w czasie treningu czuję, że nie mam siły i mnie daję rady robić nawet obiektywnie prostych ćwiczeń, z którymi sobie zwykle radzę. Bardzo mnie to złości i frustruje, ale wtedy dzień przerwy robi robotę
- Escherichia
Dziękuję za gratulacje, to bardzo miłe
Trzymam za nas wszystkie mocno kciuki!
To jest bardzo piękny wynik!Escherichia pisze: ↑19 mar 2021, 9:03Dziękuję za gratulacje, to bardzo miłe
Bakteria gratuluję! robiłaś fotkę przed odchudzaniem? pewnie już dużo widać!
- mała_czarna
Bakteria brawo piękny wynik
Kto jest największą sierotą - jak już się wzięłam za skakankę to wczoraj wypierdzielilam się na schodach i ledwo chodzę
Za to pilnuje picia wody - mam wrażenie że nic nie robię tylko pije i sikam a i tak max 1.75l jestem w stanie w ciągu dnia wypić (nie licząc herbaty)
Kto jest największą sierotą - jak już się wzięłam za skakankę to wczoraj wypierdzielilam się na schodach i ledwo chodzę
Za to pilnuje picia wody - mam wrażenie że nic nie robię tylko pije i sikam a i tak max 1.75l jestem w stanie w ciągu dnia wypić (nie licząc herbaty)
Ja może będę więcej pić, jak teraz będę więcej w domu siedzieć
Z kolei będę mieć mniej ruchu więc i tak będę grubnąć
Escherichia, ja też chcę zobaczyć zdjęcia! (Chociaż swoich bym nie pokazała, nawet jakbym schudła 9 kg, na co się nie zanosi)
Z kolei będę mieć mniej ruchu więc i tak będę grubnąć
Escherichia, ja też chcę zobaczyć zdjęcia! (Chociaż swoich bym nie pokazała, nawet jakbym schudła 9 kg, na co się nie zanosi)
Ja mogę złożyć ślubowanie, że jak schudne 9 kg to pokaże zdjęcia!
Misiaq, robię screena posta
- Escherichia
Szukam zdjęć, ale ja z tych unikających... Odgrzebałam ze stycznia, ale mam luźną koszulę.. Postaram się znaleźć jakieś dużo wcześniejsze, gdzie miałam wagę wyjściową co w styczniu
Escherichia, brawo!
Moj M. tez schudl ok 9kg.... je mniej, cwiczy co drugi dzien na orbitreku, ale nie zaluje sobie np. pizzy w weekend, chipsow, coli....
Moj M. tez schudl ok 9kg.... je mniej, cwiczy co drugi dzien na orbitreku, ale nie zaluje sobie np. pizzy w weekend, chipsow, coli....
Escherichia, brawo!
To jest naprawdę piękny wynik!
U mnie jedzenie jako tako. Nie liczę kalorii ale chyba udaje mi się w miarę pilnować (nie licząc weekendowo-urodzinowego obżarstwa).
No i ja nie jestem w stanie ćwiczyć więcej, jak 3 razy w tygodniu. Tzn może bym czas znalazła ale mi się nie chce
To jest naprawdę piękny wynik!
U mnie jedzenie jako tako. Nie liczę kalorii ale chyba udaje mi się w miarę pilnować (nie licząc weekendowo-urodzinowego obżarstwa).
No i ja nie jestem w stanie ćwiczyć więcej, jak 3 razy w tygodniu. Tzn może bym czas znalazła ale mi się nie chce
ja od czerwca ruszę i pewnie znowu mnie 25 kilo czeka... never ending story.