Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Od początku diety przytyłam pół kilo
to ja tak mam od niedzieli
przeczytałam "wino i ser" i przez mikrosekundę byłam najszczęśliwsza na świecie
co sie dzieje w jej głowie?
kiedy zaczęłaś? To pewnie mięsnie - uwielbiam jak ktoś mi tak pisze
Joł. Ja jedzeniowo sie trzymam a raczej trzymałam bo cały dzień mi się "coś" chce i pewnie zaraz zjem ciastko. Ćwiczyć nie ćwiczę, pije wino więc to chyba wystarczy? No ale muszę sie pochwalić, że wczoraj była koleżanka wieczorem, otworzyłam czipsy i nie zjadłam ANI jednego- a wiecie, że niczego tak nie kocham jak cziperków.
Łohohoho brawo. Mi się jeszcze nie zdarzyło, żeby ktoś otworzył wino, a ja bym odmówiła.
Mięśnie, zapewne, po dwóch sesjach z youtubowym fitnessem
Po prostu musiałam źle stanąć pierwszego dnia i się napalilam, że nie jest najgorzej (a jest). Dieta od poniedziałku, więc już pomału zasluguję na nagrodę
Mięśnie, zapewne, po dwóch sesjach z youtubowym fitnessem
Po prostu musiałam źle stanąć pierwszego dnia i się napalilam, że nie jest najgorzej (a jest). Dieta od poniedziałku, więc już pomału zasluguję na nagrodę
Ja wczoraj zeżarłam trochę chipsów tak mi wstyd.
Ale to wszystko wina mojego męża, bo stwierdził, że zjemy ostatnie, które mamy w domu. Potem trochę je spaliliśmy, ale wyrzuty pozostały.
Ale to wszystko wina mojego męża, bo stwierdził, że zjemy ostatnie, które mamy w domu. Potem trochę je spaliliśmy, ale wyrzuty pozostały.
SOFI....mi tez jest wstyd za ciebie
A tak powaznie to sama zjadlam dzisiaj troche krakersikow z Bartkiem....tez sie wstydze
Wczoraj to byl ze mna dramat wiec ogolnie malo jadlam...jednodniowa jelitowka
A tak powaznie to sama zjadlam dzisiaj troche krakersikow z Bartkiem....tez sie wstydze
Wczoraj to byl ze mna dramat wiec ogolnie malo jadlam...jednodniowa jelitowka
Mozilla, wybaczam Ci!
Liczyłam na jakiś lincz, typu: ty niekonsekwentna grubasko, nigdy nie będziesz laską, ale spoko
Dzisiaj za to ćwiczyłam 2 razy. Dzieciaki zasnęły wcześniej i to wykorzystałam. Tylko czuję, że coś mnie bierze. Zjadłam jabłko, wypiję theraflu i spać.
Liczyłam na jakiś lincz, typu: ty niekonsekwentna grubasko, nigdy nie będziesz laską, ale spoko
Dzisiaj za to ćwiczyłam 2 razy. Dzieciaki zasnęły wcześniej i to wykorzystałam. Tylko czuję, że coś mnie bierze. Zjadłam jabłko, wypiję theraflu i spać.
udalo mi sie zrobil cwiczenia z mel b na posladki, plus plank i przysiady. Czuje sie jak stara babcia, ledwo chodze, kolano i kregoslup boli :/ ciekawe czy dam rade robic te cwiczenia :/
Sofii wstydz sie! Pani z gwizdkiem musi wygladac fit! A czasu coraz mniej!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
- mała_czarna
efryna pisze:Moja A. dzisiaj robiła za lożę szyderców, kazałam mężowi ją zabrać, ale uparcie wracała na górę i rzucała komentarze: "dasz radę mamo! świetnie ci idzie! ćwiczysz jak mała dama! naciągaj brzuch!"
Gdzie wszystkie kuleczki?
Wczoraj trochę zgrzeszyłam w dzień, ale o 20 pocwiczyłam, więc bilans na 0
Wczoraj trochę zgrzeszyłam w dzień, ale o 20 pocwiczyłam, więc bilans na 0
ja wczoraj grzeszylam na calego...
Wczoraj sobota to prawie kazda chyba zgrzeszyla
Ja tez sie przyznaje....maz zrobil pizze na ciescie francuskim a ja upieklam ciasto z jablkami
Ja tez sie przyznaje....maz zrobil pizze na ciescie francuskim a ja upieklam ciasto z jablkami
Ja jak na sobotę to właśnie mało zgrzeszyłam, bo tylko to, że kupna obiadokolacja
U mnie już dobry tydzień, dzisiaj się zważę i zmierzę
U mnie już dobry tydzień, dzisiaj się zważę i zmierzę
No chyba żart, gdzie są wszystkie?
U mnie dziś dzień pt. -1:
-1 kg, 1 cm w talii, 1 cm w biodrach. Istne szaleństwo
U mnie dziś dzień pt. -1:
-1 kg, 1 cm w talii, 1 cm w biodrach. Istne szaleństwo
Sofii, zawsze cos