Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
ahahahahaha myślałam, że założyłaś, że osiągniesz cel i będziesz jeść normalnie:P
ja bardzo lubię awokado, patent z ogonkiem znam i stosuję, chociaż zwykle idę na łatwiznę i po prostu kupuję te dojrzałe (droższe), takich całych twardych nigdy nie biorę, bo one się szybciej psują niż dojrzewają, a w dodatku nigdy nie są specjalnie smaczne
ja bardzo lubię awokado, patent z ogonkiem znam i stosuję, chociaż zwykle idę na łatwiznę i po prostu kupuję te dojrzałe (droższe), takich całych twardych nigdy nie biorę, bo one się szybciej psują niż dojrzewają, a w dodatku nigdy nie są specjalnie smaczne
Taaa cel w miesiąc, dobre
Jestem optymistką, ale bez przesady
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jestem optymistką, ale bez przesady
Poogladaj sobie na YT ćwiczenia ATB Brzuch uda pośladki, tam są różne fajne rodzaje brzuszków.
Nie chodzi nawet o to, żeby ćwiczyć całe te serie, które oni pokazują, ale wybrać dla siebie.
Ja to nawet nie wiedziałam, ze brzuszki można robić na różne sposoby
"Całe życie" to znaczy od kiedy?
Poważnie pytam
Bez Jadłonomii nie przeżyłabym mojej przymusowej diety bezmlecznej.
Tylko, ze ja te przepisy modyfikowałam i dodawałam mięso
Ja po prostu muszę ograniczyć ilość.
Bo jem chude, ale dużo
Jajka bardzo lubię i mam teraz spory zapas takich na prawdę wiejskich z prawdziwego wolnego wybiegu od kuru, które jedzą dżdżownice i kamyki
Ogólnie to ja się muszę dokształcić w temacie, bo tak na prawdę nie wiem co tuczy a co nie
To znaczy takie oczywiste rzeczy jak słodycze, kiełbasa z grilla czy chipsy to wiem jak każdy, ale już o jajkach to w sumie nie wiem jak z nimi jest jeśli chodzi o to czy "tuczą" Albo tuńczyk z puszki?
Muszę poczytać
Bo jest pożywna i długo po niej nie chce się jeść.
Podobno, ja nie wiem, bo nie jadam
Jeszcze
Mój Mąż na diecie je kiełbasę z grilla
Efryna, to tu nawet te dojrzale i drozsze sa niedojrzale Ja kupuje w lidlu, lezy jakies 4 dni i jest przepyszne ale z innych sklepow mialam tak ze zanim dojrzaly to sie zepsuly. W Pl lubie kupowac awokado bo zazwyczaj sa idealne
Misiaq, jak dla mnie to mit z ta owsianka
Misiaq, jak dla mnie to mit z ta owsianka
Bardziej chodzi o łączenie produktów nie je wtedy węglowodanów
czyli co? jak kiełbaska, to już bez bułeczki? <smuteczek> tzn ja kiełbasę, jak zjem, raz na kilka miesięcy, to jest max ale kabanos, już częściej.
To ja awokado wolę kupić niedojrzałe, bo lubię wziąć na zapas i jeść wtedy, gdy mam ochotę a nie bo muszę, żeby się nie zepsuło.
Ściągnęłam sobie aplikację do liczenia kalorii. Obliczyło mi, że powinnam jeść dziennie 1347kcal, jeśli chcę by waga spadała.
Została mi jeszcze kolacja i 477 kcal. Najgorzej było między drugim śniadaniem a obiadem ale wzięłam się za sprzątanie i zajęłam myśli...
Została mi jeszcze kolacja i 477 kcal. Najgorzej było między drugim śniadaniem a obiadem ale wzięłam się za sprzątanie i zajęłam myśli...
Misiowa, czy w tej aplikacji można ująć karmienie?
Jaka to aplikacja ?
Jaka to aplikacja ?
Daff, teraz mam YAZIO ale chyba wrócę do Fitatu (miałam już 2 razy i całkiem spoko). Daje jej jeszcze jeden dzień i może się przekonam.
Nie ma nic o kp ale wydaje mi się, że gdzieś czytałam, że kp powinno się jeść jakieś 50 kcal więcej.
Nie ma nic o kp ale wydaje mi się, że gdzieś czytałam, że kp powinno się jeść jakieś 50 kcal więcej.